RECRUITMENT COÖRDINATOR

Didier Soesman

Hoelang werk je al bij KCD en hoe ben jij hier terechtgekomen?
Ik werk nu ruim 3 jaar bij KCD en ben in eerste instantie via een oud collega van mij met KCD in contact gekomen. Bij KCD ben ik begonnen als recruiter met werven voor onze vestiging in Almere voor Zilveren Kruis. In de afgelopen jaren ben ik inmiddels doorgegroeid als coördinator binnen de recruitment afdeling van KCD.

Wat doe jij precies?
Eigenlijk zegt de titel van mijn functie het al, ik coördineer de recruitment binnen KCD. Dit houd in dat ik mijn collega’s ondersteun bij het opstarten van wervingen en ook tijdens de wervingen het overzicht houd en ondersteuning geef waar nodig. Wij werken op dit moment samen met een aantal externe partijen, ook dit hele proces coördineer ik. Daarnaast ben ik constant bezig met het optimaliseren van onze wervingen en werk ik ook mee aan nieuwe projecten.

“DE GEZELLIGE WERKSFEER EN OPEN WERKOMGEVING MAKEN HET VOOR MIJ FIJN OM BIJ KCD TE WERKEN.”

Wat vind je het leukst aan jouw werk?
De afwisseling van het werk vind ik zelf erg fijn. Omdat ik veel verschillende werkzaamheden heb en geen dag er hetzelfde uitziet, verveel ik mij nooit! Daarnaast hebben wij een klein maar heel hecht team dat altijd voor elkaar klaarstaat, dat is erg fijn!

Omschrijf jezelf eens in 4 woorden?
Energiek – Positief – Spontaan – Levensgenieter