KLANTCONTACT SPECIALIST SCHADESERVICES

Miranda Kerkhoven

Miranda is na een tijdelijke functie bij KCD blijven werken, en ze vindt vooral de afwisseling in haar werk leuk.

Hoe ben je bij KCD gekomen en wanneer?
Ik ben in oktober 2015 gestart bij KCD om te helpen tijdens de drukte van het eindejaarswerk. Ik zou eigenlijk voor een paar maanden blijven maar na een half jaar ben ik in dienst gekomen bij KCD.

Wat was je eerste indruk van KCD?
Ik was direct onder de indruk van de sfeer op de werkvloer. Ik heb me geen moment een tijdelijke medewerker gevoeld. De ‘vaste’ collega’s waren erg gastvrij en behulpzaam. En ik hoop dat ik dit ook ben voor de collega’s die hier nu tijdelijk werken.

Wat denk je nu van KCD?
Nog steeds hetzelfde. De sfeer onderling is echt uniek.

“DOOR DE SFEER OP DE WERKVLOER EN DE OPSTELLING VAN DE BUREAUS HEB JE NIET HET GEVOEL DAT JE OP EEN CALLCENTER WERKT.”

Wat vind je het leukst aan je werk bij KCD?
Het leukst is de afwisseling. Geen gesprek is hetzelfde en het is gewoon zo leuk om eerst iemand uit Limburg te spreken, en daarna om te schakelen omdat je iemand uit Zeeland aan de telefoon krijgt.

Het begeleiden van de nieuwe collega’s is ook erg gaaf om te doen. Dan pas zie je hoeveel je zelf geleerd hebt. En dat het waar is wat mijn begeleiders tegen mij zeiden, en wat ik nu ook tegen de nieuwe collega’s zeg: “Het komt goed!”

Waarom is KCD meer dan een callcenter volgens jou?
Door de sfeer op de werkvloer en de opstelling van de bureaus heb je niet het gevoel dat je op een callcenter werkt.

Wat is je leukste herinnering bij KCD?
Dat zijn er teveel om hier te noemen.

Wat vertel je over KCD aan vrienden/familie? Waarom zou je KCD aanbevelen als werkgever?
KCD is een goede werkgever met net even meer aandacht voor het geluk van het personeel dan dat ik eerder heb meegemaakt. Net als bij iedere werkgever zijn er wel verbeterpunten… MAAR: toen het van de zomer warm was werd er gezorgd dat er of ijsjes waren, of koele drankjes. En ik heb van vrienden en familie niet gehoord dat dat bij hun op het werk ook gedaan wordt. Ook tijdens het eindejaarswerk is er extra aandacht voor het personeel met speciale traktaties en feestelijkheden op de werkplek.

En niet onbelangrijk: de warme chocomelk is heerlijk!