Werken bij KCD Klant Contact Diensten Zoetermeer

OVER KCD

Samen doen: voor de klant, de opdrachtgever en met elkaar

Klant Contact Diensten, een zelfstandig onderdeel van Achmea, ondersteunt opdrachtgevers in het aangaan en onderhouden van klantcontact. Van advies tot het op grote schaal verzorgen van inbound of outbound klantcontact via telefonie, e-mail, chat of whatsapp. Door jarenlange kennis en ervaring en de grote betrokkenheid van onze mensen wordt een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en het continu verbeteren van de dienstverlening.

Menselijke verbindingen

KCD is een hechte community die bestaat uit menselijke verbindingen. Verbindingen die zorgen voor versterking. Door deze krachtige connectie steunen wij elkaar, blijven we in balans en doen we het samen. Vanuit deze gedachte bewegen we gemakkelijk mee met onze omgeving om te zorgen dat alles soepel verloopt voor zowel klant als opdrachtgever. Geen vluchtig contact, maar een langdurige relatie die continuïteit biedt en waarbinnen je kunt groeien. Dit geeft zekerheid en stabiliteit voor iedereen die voor ons én met ons zorgt dat mensen dagelijks goed geholpen worden.

Wat maakt ons KCD?

Welke waarden passen bij KCD? Wat typeert hoe wij met elkaar omgaan, hoe wij ons werk doen, hoe wij met onze klanten praten en wat kenmerkt ons dus richting de buitenwereld? De volgende kernwaarden vind je terug in de organisatie en in ons gedrag.

Plezier

Wij ervaren plezier in werk en in nieuwe dingen leren. Maar vooral in plezier met elkaar en onze klanten samen op de juiste manier helpen. Hierdoor blijven we ontwikkelen, verbeteren we onze prestaties, maar zorgen daarmee vooral voor een positieve werksfeer.

Verbinden

Verbinden zit in ons DNA. We bereiken immers meer als we het samen doen. De juiste (menselijke)verbindingen zorgen ook voor versterking. Verbinden vraagt om durf, een open blik en het vermogen om je in te leven in anderen. Dit maakt ons meer betrokken bij de klant, elkaar en de opdrachtgever.

Dynamisch

Elke dag is anders, elke klant is anders. Dat zorgt voor de nodige dynamiek en vraagt flexibiliteit en denken in oplossingen. Dit houdt ons scherp en wordt het nooit saai.

Volg jij ons al?

Blijf op de hoogte van KCD en alle banen die wij aanbieden!